Troeven

Oplossing op maat

Can we help you? Können wir ihnen helfen? Spreekt u Engels, Frans, Duits ...? Hebt u — a.s.a.p. — een nieuwe bestelling nodig? Zit u nog met een vraag over onze beenmode grote maten? De medewerkers van Texim helpen uw verder, op maat van uw behoeften.

Respect

Respect — daar draait het om bij Texim. Noem het gerust ons typisch Belgische kantje: we gaan altijd nét iets verder voor onze klanten. Dat weten ze ook. Gaat er toch iets mis? Dan kunnen ze rekenen op de juiste oplossing. Altijd. Ook dat weten onze klanten.

Toewijding

Ons doel? Zoveel mogelijk van uw zorgen uit handen nemen. Daarvoor kunnen we terugvallen op onze 25 jaar ervaring en vakmanschap in de retailmarkt. Een barcode maken? Nog snel een label plaatsen? We get it done.

Vernieuwend

Als leverancier van beenmode voor private labels volgt Texim de trends op de voet. Die drang naar vernieuwing zit in ons DNA: zowel op vlak van productie, verpakking als distributie willen we voortdurend innoveren, verbeteren en groeien.

 
Troeven

Vakmanschap

De beenmode van Texim is gevormd door traditie, maar gemaakt voor nu. Het design van bijvoorbeeld een zwarte panty lijkt misschien altijd dezelfde. Wie ze aanraakt, voelt echter meteen het verschil. Dat is de kracht van puur Texim vakmanschap.